Inici Seccions  Muntanya  Activitats PUNTA SUELZA
PUNTA SUELZA
Els dies 9 i 10 de juliol cinc esforçats components de l'heroica secció de muntanya varen fer dos pics tant desconeguts com solitaris i interessants.
De Bielsa vàrem pujar amb 4x4 (ja tenim una edat) a l'Ibon de Ordiceto. Pecnoctàrem al refugi lliure (correctíssim) però abans -per allò de "fer cames"- vàrem decidir pujar al Pic d'Ordiceto. Matador!
Diumenge vàrem sortir a les 7 del refugi i a 2/4 de 10 assolíem la Punta Suelsa. Panorama impressionant: Cotiella (s'endevinava el clot que ocupa l'Ibón de Plan), Possets, Perdiguero, Bachimala, Culfreda-Batuoa, Neouville, La Múnia, vall de Pineta, massís del Mont Perdut, Vignemale, Peña Montañesa,....
No cal dir res més.
La Punta Suelsa és una muntanya molt recomanable i prou accessible, a diferència de la seva veïna la Punta Fuelsa.
A les 12 estavem de tornada al refugi. A les 13 ens treiem la calor en un petit estany, a les 14 ens venia a recollir el 4x4 i a les 15 estavem dinant davant de l'Ajuntament de Bielsa, amb una calor horrorosa.
2 dies de bona muntanya a l'Alto Aragón !
 
Agrupació Excursionista Talaia | C/ Comerç, nº 4 | 08800 - Vilanova i la Geltrú (El Garraf) | Tel. 938931257 | Correu-e: secretaria@aetalaia.cat