Inici Seccions  Famílies GMeF  Activitats FAMÍLIES - A LA CAMINADA POPULAR - 25/01/2015

Menú d'Usuari

Calendari d'Activitats

Novembre 2017
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Seguretat i Prevenció

Bàner

El Temps

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
FAMÍLIES - A LA CAMINADA POPULAR - 25/01/2015

47a sortida del Grup de Muntanya en Família. Enguany, com que el mes de gener no disposàvem de gaires caps de setmana lliures (postReis, Sant Antoni i els Tres Tombs, etc.), havíem decidit que en lloc d'organitzar una excursió, ens afegiríem a la 27a edició de la Caminada Popular del diumenge 25 de gener, que munten els nostres amics del Grup de Marxes i Caminades de la Talaia. I així ho hem fet, tot i que la participació de famílies del GMeF no ha estat gaire destacable: 34 excursionistes (16 menors), acompanyats de nombrosos altres caminaires, fins a un total de 250.

A més, com que ha fet força fresca (tot i que el vent que havien previst no ha arribar fins més tard), les nostres samarretes vermelles no han fet gaire acte de presència, i el GMeF no s'ha fet gaire present en la indumentària força acolorida de tota la filera de participants.

A 2/4 de 9 del matí en punt sortíem del davant mateix de la seu de la nostra entitat pels carrers del Comerç, de les Premses, Major, dels Estudis i de Miquel Guansé, per travessar tot seguit la ronda Ibèrica a l'esguard dels agents de la Policia Local que han anat aturant el trànsit perquè passés tota la colla de marxaires. Pel camí dels Escalons hem fet cap a la Bassa de Creixell i hem entrat a les urbanitzacions del Pas del Bou i del mas Ricart.

Passada l'autopista per un pont, hem fet una corrua per un sender fins al punt més alt de l’itinerari, situat a la Carrerada de la Talaia, al Portal del Roc, ben bé sota el cim de la Talaia, on ens hem aturat a esmorzar. Tot seguit, una baixada pel ja conegut fondo del Frare (que ja vam utilitzar el mes passat per baixar de la Talaia) ens ha conduït fins a la carretera de l'Arboç. Travessada una vinya, ha aparescut davant nostre la masia del Salze, i poc més enllà els Mossos d'Esquadra aturaven el trànsit de les rotondes perquè poguéssim passar sense problemes.

Per l’antic camí de Rocacrespa, per sota el Juí del Moro, i arran del mas d’en Palau hem anat fins als Sis Camins, i ja per terreny urbanitzat hem caminat fins a la seu social de la Talaia, on ens han rebut amb un complet vermut per a tothom.

 
Agrupació Excursionista Talaia | C/ Comerç, nº 4 | 08800 - Vilanova i la Geltrú (El Garraf) | Tel. 938931257 | Correu-e: secretaria@aetalaia.cat